Vi har kampanje i hele mars! «Tusen og én for ei natt» betyr at du for kun 1001 kroner per døgn kan leie en valgfri leilighet hos oss på Lysgården. Førstemann til mølla-prinsippet setter føringen for hvilken leilighet du får, så her kan det lønne seg å være rask i avtrekkeren! Samtlige boenheter har samme døgnpris denne perioden, og du kan velge fritt mellom alle ledige. Dette er et knalltilbud! 

 

Minimumsleie er 3 døgn. Leie av sengetøy tilkommer.

Kontakt oss gjerne, så fikser vi

bookingen for deg! Du kan også booke her.

lysgaarden.studioistad

Tusen og en for ei natt!

Tårnleiligheten

Tårnleiligheten12
Tårnleiligheten10
Tårnleiligheten2

Vår største boenhet, med åtte sengeplasser. Fullt utstyrt kjøkken, badet med vaskemaskin og hårføner, og balkong med utsikt. Hovedsoverommet har i tillegg direkte tilgang til egen balkong.

 

Boligen holder høy standard, og har gratis Wi-Fi.

Leilighet 3

Leilighet3 (11).jpg
Leilighet3 (6).jpg
Leilighet3 (2).jpg

To soverom med til sammen 4 sengeplasser. Kjøkkenet er komplett utstyrt med kaffetrakter, vannkoker, oppvaskmaskin og det man ellers måtte behøve. På badet finnes vaskemaskin og hårføner.

 

Leiligheten har høy standard og gratis Wi-Fi.

Leilighet 2

Leilighet2 (7).jpg
Leilighet2 (9).jpg
Leilighet2 (3).jpg

Topp moderne boenhet med to soverom. Kjøkkenet er utstyrt med kaffetrakter, vannkoker, oppvaskmaskin og øvrig det man ellers måtte behøve. På badet finnes vaskemaskin og hårføner. Boligen har også balkong.

Leiligheten har høy standard og gratis Wi-Fi.

Leilighet 4: studioleilighet

Leilighet4 (6).jpg
Leilighet4 (4).jpg
Leilighet4 (1).jpg

Vår studioleilighet har høy standard og er fullt utstyrt. Ett soverom med to sengeplasser, samt sovesofa på stuen. Kjøkkenet har kaffetrakter, vannkoker, oppvaskmaskin og det kjøkkenutstyr som måtte behøves. På badet er det vaskemaskin og hårføner.

 

Leiligheten har gratis Wi-Fi.